Amida kolgrill (Medborgarplatsen)

Amida Kolgrill har funnits på Södermalm sedan år 2002. Amida serverar b.la. kyckling, lamm och shish kebab (kebab på spett) av hög kvalitet grillat på gammalt Mesopotamskt vis över aromatisk träkols bädd med diverse grönsaker.

Adress: Folkungagatan 76
Öppettider:
Hemsida: http://www.amidakolgrill.se/
Kontakt: 08-44 203 60

Vad säger andra

 • Erland Ekwall skriver:

  Tjena mors! Kära halal entausiaster jag har goda nyheter. Från och med nästa vecka så kommer jag börja uppträda utanför Amida kolgrill, det kommer bjudas på både fräscha halaltricks men även lite lärdom om koranen och muhammed i egen hög person!

 • halalfood skriver:

  Hej!

  Jag undrar varför de halal restauranger ni har på hemsidan inklusive Amida, inte har en skylt eller information på sin sida att de serverar halalkött?

  Är det för att de är rädda för att uppröra icke muslimska gäster eller vad?

  Som muslim hur ska jag kunna lita på att serverar halal om de inte vågar visa någon autenticitet?

 • Suleman Kukka-Salam skriver:

  Hej, tack för din fråga, dock kan vi inte svara på varför dem väljer att inte kommunicera de öppet, de får ni höra med dem direkt om. När vi besökte dem fick vi se intyg på att dem använde halal kött och dem lovade oss att det kommer vara så även i fortsättningen, så vi valde att lita på dem.

  // Admin Halalrestauranger.se

Lämna din kommentar om Amida kolgrill (Medborgarplatsen)